Tudraõliga pesto

Maitsev pesto, mis sobib leiva või saia peale määrimiseks. Sobib ka prae kõrvale maitseelamuse loomiseks.
Koostisosad
4
portsjonit
150
ml
kooritud päevalilleseemneid
1
muu
basiiliku kimp
1
tk
küüslauguküüs
100
ml
Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
150
ml
tudraõli
Tudraõli (öko) - 250ml
9,90 €
1
muu
sool maitse järgi
1
muu
sidrunimahla veidike maitse järgi
Valmistamise juhised
- Rösti seemned kuival pannil
- Purusta kõik saumikseriga parajaks
- Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga
- Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.