Sõreda nisujahuga keeks

Sõreda nisujahuga jäävad keeksid nö korrektsema välimusega. Keeks on suurepärane küpsetis, mida külalistele ja perele pakkuda!
Koostisosad
4
portsjonit
200
g
või
250
g
suhkur
5
tk
muna
400
ml
sõre nisujahu
Sõre nisujahu (öko) - 700g
2,30 €
2
tl
küpsetuspulber
1
muu
soola näpuotsaga
40
g
kakaopulber
150
g
tume šokolaad
200
ml
keefir
Valmistamise juhised
- Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga
- Lisa ühekaupa edasi vahustades munad
- Haki šokolaad hästi peeneks
- Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao
- Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu
- Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi
- Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund
- Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit
- Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja
- Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.