Sõreda nisujahuga keeks

90 min Keskmine Magustoit

Sõreda nisujahuga jäävad keeksid nö korrektsema välimusega. Keeks on suurepärane küpsetis, mida külalistele ja perele pakkuda!

Koostisosad

4 portsjonit
200 g või
250 g suhkur
5 tk muna
400 ml sõre nisujahu
Sõre nisujahu (öko) - 700g
2,30 
2 tl küpsetuspulber
1 muu soola näpuotsaga
40 g kakaopulber
150 g tume šokolaad
200 ml keefir

Valmistamise juhised

  1. Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga
  2. Lisa ühekaupa edasi vahustades munad
  3. Haki šokolaad hästi peeneks
  4. Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao
  5. Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu
  6. Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi
  7. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund
  8. Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit
  9. Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja
  10. Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top