Muffinid söödava lõikheinaga

Gluteenivaba magustoit koosviibimisele, sünnipäevale
Koostisosad
4
portsjonit
150
g
toasooja võid
70
g
suhkur
2
tk
muna
250
g
söödava lõikheina jahu
Söödava lõikheina jahu 500g
10,00 €
3
tl
vanillisuhkur
1
tl
küpsetuspulber
100
ml
piim
Valmistamise juhised
- Vooderda muffinivormi süvendid paberümbristega või määri süvendid korralikult võiga
- Vahusta kausis pehme või suhkruga, lisa ükshaaval vahustades munad
- Sega kuivained omavahel ja lisa tainale
- Sega taina hulka piim ja soovitud täidis (kui tainas liiga paks tundub, võid lisada veel 1-2 sl piima, aga üldiselt pole see vajalik)
- Muffinitainast tuleb segada nii vähe kui võimalik!
- Jaota tainas 12 võitatud muffinivormi sisse
- Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.