Kananagitsad sõrega nisujahuga

40 min Keskmine Lõuna/õhtu, Vahepala

Soolane amps, mis sobib toidu kõrvale või eraldi snäkiks.

Koostisosad

4 portsjonit
300 g kanafilee
2 tk muna
1 spl sibulapulber
1 spl küüslaugupulber
1 spl paprikapulber
1 muu sool ja pipar vastavalt maitsele
1 muu veidike cayanne pipart
1 muu oregano maitseaine
1 muu sõre nisujahu
Sõre nisujahu (öko) - 700g
2,30 

Valmistamise juhised

  1. Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses
  2. Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt
  3. Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga
  4. Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele
  5. Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema)
  6. Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile
  7. Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top