Kananagitsad sõrega nisujahuga

Soolane amps, mis sobib toidu kõrvale või eraldi snäkiks.
Koostisosad
4
portsjonit
300
g
kanafilee
2
tk
muna
1
spl
sibulapulber
1
spl
küüslaugupulber
1
spl
paprikapulber
1
muu
sool ja pipar vastavalt maitsele
1
muu
veidike cayanne pipart
1
muu
oregano maitseaine
1
muu
sõre nisujahu
Sõre nisujahu (öko) - 700g
2,30 €
Valmistamise juhised
- Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses
- Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt
- Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga
- Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele
- Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema)
- Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile
- Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.