Muffinid söödava lõikheinaga

Gluteenivaba magustoit koosviibimisele, sünnipäevale

Koostisosad

4 portsjonit
150 g toasooja võid
70 g suhkur
2 tk muna
250 g söödava lõikheina jahu
Söödava lõikheina jahu 500g
10,00 
3 tl vanillisuhkur
1 tl küpsetuspulber
100 ml piim

Valmistamise juhised

  1. Vooderda muffinivormi süvendid paberümbristega või määri süvendid korralikult võiga
  2. Vahusta kausis pehme või suhkruga, lisa ükshaaval vahustades munad
  3. Sega kuivained omavahel ja lisa tainale
  4. Sega taina hulka piim ja soovitud täidis (kui tainas liiga paks tundub, võid lisada veel 1-2 sl piima, aga üldiselt pole see vajalik)
  5. Muffinitainast tuleb segada nii vähe kui võimalik!
  6. Jaota tainas 12 võitatud muffinivormi sisse
  7. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top