Nisujahust rullbiskviit

Maitsev magustoit, mis sobib erinevate marjade ja täidistega.
Koostisosad
4
portsjonit
4
tk
muna
100
g
suhkur
60
g
nisujahu
Nisujahu püül (öko) - 700g
2,30 €
50
g
tärklis
1
tl
küpsetuspulber
400
ml
vahukoor
200
g
vanilje kohupiim
1
muu
klaas mustikaid
Valmistamise juhised
- Valmista esmalt biskviit: Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks
- Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel
- Siis sõelu munavahu peale ja sega õrnalt läbi
- Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kuldne
- Võta ahjust välja. (VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)
- Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut
- Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat pahupidi puhtale küpsetuspaberile
- Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest, siis aseta biskviidile tagasi ja lase jahtuda
- Kohupiimakreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks
- Siis sega vahukoorele juurde kohupiim ja mustikad
- Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks
- Keera küpsetuspaberi abil kreemisemast laiast otsast alates tihedasti rulli
- Kui soovid, pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse - siis on seda hiljem kergem lõigata
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.