Pannkoogid söödava lõikheinaga

Gluteeni ja munavabad pannkoogid.
Koostisosad
4
portsjonit
200
ml
söödava lõikheina jahu
Söödava lõikheina jahu 500g
10,00 €
0.5
tl
küpsetuspulbrit
1
spl
jahvatatud linaseemneid
3
spl
vesi
200
ml
taimne piim
1
muu
näputäis soola
1
muu
magustaja või vaniljeekstrakti soovi korral
Valmistamise juhised
- Sega kuivained kausis kokku
- Sega linaseemne pulber veega
- Lisa linaseemne segu ja taimne piim ning sega, kuni tekib ühtlane tainas
- Kuumuta pann ja prae väikesed pannkoogid keskmisel kuumusel, kuni mõlemad pooled on kuldpruunid
- Serveeri värskete marjade ja vahtrasiirupiga
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.