Rukkijahuga pirukas

60 min Keskmine Lõuna/õhtu

Koostisosad

4 portsjonit
300 g rukkijahu püül
Rukkijahu püül (öko) - 700g
2,30 
150 g või
0.5 tl sool
2 spl sool
2 spl vesi
3 tk muna
350 ml köögikoor
1 tk sibul
0.5 tl sool
200 ml riivjuust
200 g sink
1 muu näpuotsaga pipart

Valmistamise juhised

  1. Haki külm või jahuga
  2. Lisa vesi, sõtku kiiresti tainaks ja aseta tunniks külma
  3. Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele
  4. Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit
  5. Pruunista pannil sink ja sibul ning aseta eelküpsetatud põhjale
  6. Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta
  7. Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale
  8. Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun. Retsept sobib 24 cm läbimõõduga koogivormile.
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
16
    16
    Ostukorv
    Tšilliõli Hundimaitsed
    Maitseõli tšilliga (öko)
    2 X 7,50  = 15,00 
    Jahuhunt kingitused
    Kinkekomplekt gluteenivaba
    1 X 23,90  = 23,90 
    Kohatäide
    Peeled tigernuts 250g
    1 X 7,00  = 7,00 
    Peenjahvatus Hundimaitsed
    Söödava lõikheina jahu 250g
    1 X 6,00  = 6,00 
    Hundimaitsed Käsitöö1
    Hoiutoos, beež
    1 X 32,90  = 32,90 
    Rüpsiõli pihustiga Hundimaitsed
    Turnip rape oil (organic)
    1 X 5,50  = 5,50 
    Söödava lõikheina maius Hundimaitsed
    Söödava lõikheina maius 300g
    1 X 12,00  = 12,00 
    Tšillimoos Hundimaitsed
    Tšillisalat (mahe)
    1 X 3,90  = 3,90 
    Küüslauguõli Hundimaitsed
    Maitseõli küüslauguga (öko)
    1 X 7,50  = 7,50 
    Hundimaitsed Käsitöö3
    Kausike, heleroheline
    1 X 18,90  = 18,90 
    Hundimaitsed Sokid2 1
    Sokid, valge
    1 X 17,90  = 17,90 
    Letšo Hundimaitsed
    Letšo (mahe)
    1 X 4,50  = 4,50 
    Salatikurk Hundimaitsed
    Marineeritud salatikurk (mahe)
    1 X 3,90  = 3,90 
    Kohatäide
    Diced tigernuts 500g
    1 X 13,00  = 13,00 
    Hundimaitsed Käsitöö2
    Hoiutoos, sinakasroheline
    1 X 32,90  = 32,90 
    Scroll to Top