Šokolaadi kook söödava lõikheina jahuga

60 min Keskmine GV vaba, Magustoit, Vahepala

Gluteenivaba kook, mis jätab peale söömist kergema enesetunde

Koostisosad

4 portsjonit
200 g söödava lõikheina jahu
Söödava lõikheina jahu 500g
10,00 
100 g suhkur
200 g või
4 tk muna
100 g tume šokolaad
1 tl vanilliekstrakti
1 tl küpsetuspulber
1 muu näpuotsaga soola

Valmistamise juhised

  1. Sulata või ja tume šokolaad vesivannil või madalal kuumusel
  2. Sega suhkur, tigernutsi jahu, küpsetuspulber ja sool omavahel
  3. Vahusta munad eraldi kausis ja lisa neile vanilliekstrakt
  4. Lisa sulatatud või-šokolaadisegu kuivainetele ja sega hoolikalt
  5. Lisa munavahud taignasse ja sega kuni ühtlaseks massiks
  6. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi
  7. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 30-35 minutit, kuni kook on küpsenud
  8. Lase koogil enne serveerimist veidi jahtuda
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top