Šokolaadi kook söödava lõikheina jahuga
Gluteenivaba kook, mis jätab peale söömist kergema enesetunde
Koostisosad
4
portsjonit
200
g
söödava lõikheina jahu
Söödava lõikheina jahu 500g
10,00 €
100
g
suhkur
200
g
või
4
tk
muna
100
g
tume šokolaad
1
tl
vanilliekstrakti
1
tl
küpsetuspulber
1
muu
näpuotsaga soola
Valmistamise juhised
- Sulata või ja tume šokolaad vesivannil või madalal kuumusel
- Sega suhkur, tigernutsi jahu, küpsetuspulber ja sool omavahel
- Vahusta munad eraldi kausis ja lisa neile vanilliekstrakt
- Lisa sulatatud või-šokolaadisegu kuivainetele ja sega hoolikalt
- Lisa munavahud taignasse ja sega kuni ühtlaseks massiks
- Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi
- Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 30-35 minutit, kuni kook on küpsenud
- Lase koogil enne serveerimist veidi jahtuda
Kommenteerimiseks palun logi sisse või registreeru.